lørdag 12. oktober 2013

Gipsing fullført, bare resten igjen.

Da er hele huset ferdig gipset, vinduer og dører foret og snekkerne har reist tilbake til Sverige. De kommer tibake, men ikke før om en uke da de skal ta sluttjobben på huset: Kjøkkeninnredning, gulv og 
lister. Altså er det ikke så mye snekkerier igjen. 

Badet begynner å ta form. Dusjnisjen blir ca 2.5 meter bred med en dusjvegg på 130 cm midt i. Her skal gulvet dekkes med hvit krystallmosaikk, det samme skal ca en 60 cm stripe på vegg. 

 Bittesmå vinduer er satt inn på badet for å få inn ekstra lys. Vi har gått for matt flis i 30x60 cm både på vegg og gulv. Helt lys på vegg, noe mørkere på gulvet. 

På kjøkkenet har vi valgt lave vinduer for å unngå for store lysflater siden motstående vindu består av neste bare vinduer. Men gjennomlys vil vi ha, så da ble valget å sette 2 vinduer på høykant.

Stue/Kjøkken har blitt ryddet, og kjøkkeninnredningen står klar til montering. Hvitevarer er på plass, så nå er det bare å få malt så kjøkkenet kan monteres opp. Hvordan det blir seende ut er noe av det mest spennende med huset, siden muligheten for et stort kjøkken var grunnen til at vi valgte en slik romløsning som vi har gjort.

Stuedelen er også ferdig gipset. Med de store vinduene kommer takhøyden til sin rett!

Vinduene på stua er store, dominerende og helt fantastiske. De tar nesten hele veggen, er tilsammen nesten 4,5 meter høye og gir rommet en mektig følelse. Love it! 

I gangen har vi gått for symmetri, men mengder av vinkler. Her er utsikten inn mot soveromsdelen. Vi har valgt plant tak i den innerste delen av huset fordi kinoen skal ligge her, og plant tak er mest fordelaktig for lyden. Det blir også plant tak i kott, hovedsoverom, garderobe og bad.

 Står man ved hovedsoverommet og ser mot stua ser det slik ut: Man ser hele husets lengde, og taket går over i mer høyde og vinkler. Nå gjenstår sparkling og maling, og malerne er allerede godt i gang. Hver dag er det like spennende å innom for å titte for det skjer så store endringer fra dag til dag. Endelig begynner det å ligne et hus man kan bo i, takket være flinke fagfolk på alle områder.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar