søndag 6. oktober 2013

Da er vi endelig i gang med innspurten.

Endelig er snekkerne tilbake, og nå går det slag i slag. Denne uken gipser de og forer rundt vinduene, og huset tar mer og mer form. I morgen mandag begynner malerne, og så flisleggeren.  Det kommer også 2 nye snekkere fra Sverige som skal gipse ferdig, før de skiftes ut neste uke med noen som skal skru kjøkken, legge gulv og liste det som er igjen. Og så burde det bare være for oss å flytte inn! Møbler er bestilt, og kommer på rekke og rad, så nå har vi snart de viktigste elementene på plass.
Gangen tar form. Fokus i gangen har vært å få til mange vinkler, for å skape et rom litt utenom det vanlige. Det er skråtak i husets midtdel, og i husets innerste del med soverom blir taket plant for å få et synlig skille mellom de to delene.
Gipsinga er nesten i boks. Alle rom utenom kjøkken og stue er så godt som ferdig gipset. Men kjøkken og stuedelen vil bli det mest tidkrevende å gipse siden det er 4,5 meter til høyeste takpunkt. Godt vi har flinke snekkere til jobben.

Valg av tapet til gangen er i boks: Butterfly Parade av Christian Lacroix. Fantastisk fin, og med en smule 3D-effekt. 1 av veggene i gangen skal tapetseres med denne.

 I samme gang skal denne flotte lampa henge. Den er funnet hos C.Christoffersen på Rødmyr, og skal være det første man møter i det nye huset vårt. Den ligner en smule på gaveinnpakning, og gaver liker man  jo!
 Soverommet vårt er helt klart slik at malerne kan sette i gang til uka, garderoben lige så. Eneste utfordring blir å finne gardiner som kan fungere i vinduene siden jeg kun liker liftgardiner og vinduene er 90 cm. Lite utvalg i den størrelsen, så her blir det å tenke ut noe smart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar