tirsdag 5. november 2013

Siste snekkerier utført, nå blir det flytting!

Da har snekkerne reist hjem igjen til Sverige, noe som vil si at det ikke er mer snekkerarbeid igjen i det hele tatt. Status på huset er at vi mangler litt småplukk på badet (silikon, montere opp innredning og dusj etc), vi mangler å få vannet tilkoblet, noe som gjør at vi vil få toalett på plass, vi mangler tapet på 1 vegg og vi mangler litt lamper som elektrikeren skal skru opp litt overalt. Men utover det: FERDIG!! Det meste er på plass i løpet av dagen i dag, om resten forhåpentligvis i morgen, og så er huset klart. Pakke-eskene går i skytteltrafikk mellom gammelt og nytt hus, og bestilte møbler leveres i løpet av dagen. Da begynner det virkelig å ligne noe. Endelig!
 Kjøkkenet er ferdig, og det har blitt kjempefint! Innredningen er fra svenske Ballinglöv, og heter "Solid hvit". Nå mangler det bare å koble til vannet så er det klart til bruk.
De flinke snekkerne som har satt opp huset vårt! De jobber for firmaet "Magnus Byggare" fra Dalarne i Sverige, og har brukt 5 uker her i Skien siden Mai på å sette opp et helt hus. Fantastisk dyktige folk, ville ikke vært de foruten for alt i verden! Om noen skulle ville bygge hus er det ingen tvil om at disse anbefales på det sterkeste. 

2 kommentarer:

  1. Kjempe spennende å lese bloggen din om bygging av hus. Jeg og min samboer har tenkt å bygge brilijanten med fiskarhedenvillan. Jeg lurte på om deres erfaringer med fiskarhedenvillan er gode? Om det er noe dere ville endret på gjort annerledes? Mvh Helene

    SvarSlett
  2. Vi hadde gladelig bygd med fiskarhedenvillan igjen, mye pga de utrolig dyktige snekkerne de kunne tilby gjennom Magnus Byggare. Fiskarhedenvillan virker som et solid firma, og om vi har møtt noen bumper på veien så har det ikke vært hos de som firma problemene har ligget. Og noen bumper vil man møte på. Det er mye jobb å bygge hus, selv om man ikke skal gjøre stort selv, for det er alltids mye som må koordineres. Men det er jo gøy også, når det blir som man vil :)

    SvarSlett