lørdag 26. oktober 2013

Da har nedtellingen begynt: 5 dager igjen!

Målet (og planen) er at vi flytter inn i nytt hus fredag 22. November. Dvs. om 5 dager! Selv om det har blitt noen små forsinkelser i sluttspurten også, så har vi egentlig hatt godt av den ekstra tiden i huset vi bor i nå. Det er mye som skal fikses, kastes, selges, pakkes og organiseres, og i og med at mange av møblene vi har bestilt ikke har kommet før nå den seneste uken så passet det egentlig fint med en liten forsinkelse. For det hadde vært utrolig kjedelig å flytte inn i nytt hus med bare en liten brøkdel av møblene på plass. Pr nå er stue og gang ferdig sparklet, strimlet, pusset og malt. I Stua er det lagt sletteduk på veggene for å få det så slett som mulig siden det vil være mye dagslys mot veggene, noe som ikke akkurat skjuler ujevnheter. 

Kjøkkenet tar form, det er huller overalt i veggene til kontakter, høytalere og diverse annet. PÅ tirsdag begynner de endelig å montere kjøkkeninnredningen, det skal bli utrolig spennende! For blir det så fint som vi tror blir det helt fantastisk.

 Stua tar også form. Jeg er spent på hvordan alle hull i vegger og tak vil bli seende ut til slutt, men har fått lovnad om at de ikke vil synes. Noe  må til, det forstår jeg, men pr nå ser det ut til å være fryktelig mange. Men det er jo mye som skal ut av de veggene også, så stoler på at de vet nøyaktig hva de driver med.

 Hadde aldri trodd jeg skulle si noe sånt, men jeg ELSKER gangen vår. Under tegneprosessen var målet å unngå mer gang en strengt nødvendig, og iallefall ikke få en korridor med dører. Men med et så langt hus var det vanskelig å unngå, og så ble det til slutt iallefall en liten korridor. Siden takhøyden er stor, og det er mange spennende vinkler i rommet så er gangen favoritten i fht utforming akkurat nå. Og det var det siste jeg trodde!

Nå gjenstår det flislegging av bad, montering av baderomsinnredninger og kjøkken, gulvlegging, tapetsering i gangen og legging av gulvlister (Vi har valgt listefritt i taket). Så det som skal skje til uka er stort sett finpuss, og det kan man like. Da blir det med stor sannsynlighet klart til fredag da.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar