torsdag 28. november 2013

Endelig i hus.

Endelig har vi flyttet inn i nyhuset. Overgangen fra lite rødt hus på landet har vært stor. Det er deilig å ha så god plass, og kjenne at man har rom til å bevege seg. Vi er langt i fra på plass ennå, men vi bor iallefall i nytt hus. Pakke-eskene fyller fortsatt en del rom, og det står en relativt stor del byggematerialer fordelt rundt omkring. Men det hjelper seg!


 Spenningen var stor da tapetet skulle på veggen i gangen: Butterfly Parade Platine fra Christian Lacroix. Den ble akkurat så fin som jeg hadde håpet, og den ble akkurat så rar og uvanlig som jeg hadde trodd den skulle bli. Reaksjonene fra andre er som forventet delte, og det er fint. Da er diskusjonen igang allerede i gangen :)


 I gangen henger også denne lampen (Eller julegavepynten, som var Asle´s første tanke om den). Den gir et fantastisk lys-spill i taket, og er både fin og gøyal å bli møtt av når man kommer hjem. 


Kjøkkenet har som vi hadde trodd blitt det viktigste rommet i huset. Overgangen fra lite kjøkken med trange overskap og for liten plass på kjøkkenbenken har vært akkurat så bra som håpet. Her har vi mer enn nok benkeplass, det er nok oppbevaring, og det er god plass til å bevege seg. Totalt 12 meter kjøkkenbenk!


 Lampene over spisebordet tar opp fargene i denne lille karen: Lekesaken som pappa hadde da han var liten, og som jeg lekte mye med på kjøkkengulvet hjemme hos farmor da jeg var barn. 


I stua er ny sofa og bord på plass, men det mangler fortsatt en god del for å få "hjemmekos"-faktoren. Teppe skal inn, lamper mangler og bilder må opp på veggen. Men ingenting skal opp før vi er helt sikre på hva vi vil ha, så det får bli etter hvert.


 Storesøster Gry´s Amerika-kiste har fått plass i stua og bryter med alle rette fine linjer. Det er nesten som å ta med en liten del av gamlehuset inn i det nye.


 Og garderoben er så godt som klar. Og himmel så godt det er å få system på klærne, til oss begge. Pax garderobeinnredning fra IKEA er fin å se på, og lett å tilpasse etter eget behov. 

Nå er det bare å hive seg over resten!
2 kommentarer:

 1. Blir så fantastisk knall. Elsker det tapetet i gangen for ikke å snakke om lampa. Hva du kan <3

  SvarSlett
 2. Oj! Så flott!!! Her skjønner jeg godt at dere er fornøyd :)
  Morsomt med sommerfuglene på veggen syns jeg!
  Snart et år siden vi flyttet inn i vårt hus, og nå koser jeg meg med å pynte til jul for første gang her!
  Nyt følelsen av nytt hus!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett