torsdag 5. september 2013

Mer og mer kommer på plass, og det er sannelig på tide!

 Omsider har vi klart å ta noen valg, og det er sannelig på tide, for huset skal stå klart i løpet av en 6 ukers tid. Ja, det er gøy å bygge hus, og ja, det er gøy å velge hvordan det skal se ut, men når man kjenner man ligger på etterskudd og valgene MÅ tas kjennes det en smule stressende. Heldigvis har vi klart å holde hodet kaldt, og ikke tatt noen forhastede løsninger. Badet har vært den største utfordringen, men nå har vi endelig landet det meste her også. Og trua er stor på at det blir veldig veldig veldig lekkert:)

Vi har funnet krystallmosaikk som er blank, men malt hvit på baksiden, og denne skal etter planen dekke veggen bak i dusjen og på gulvet i dusjområdet. 

 Innredningen har vært det vanskeligste å velge, fordi det blir mye likt i butikkene. Det har vært vanskelig å velge stil på badet, men vi har valgt å kjøre relativt "safe" med tanke på farger, og heller legge til litt ekstra i fht interiørdetaljene. Innredningen vi falt for kommer fra Kvik, er lys i fargen og har en bolleformet vask som gjør at den egentlig ikke ligner så mye på en baderomsinnredning. Og det kan man like! Vi ønsker ikke høyglans, så går for en matt variant, men på Kvik er mulighetene store, og med god hjelp fra flinke Une på Kvik Skien stoler vi på at badet blir akkurat så fint som vi ønsker oss.
Store skap på badet er flott så slipper man å ha alt dill stående framme. For er det ett sted dillet samler seg så er det nettopp på badet... :)

Og ikke minst: Gulvet er i boks! Etter at vi slo fra oss tanken om etterlengtet betonggulv har det vært vanskelig å lande på en annen type. Vi ønsker ett gulv som ikke er for prangende, som kler huset og som ikke er for mørkt. Det skal ligge i alle rom foruten bad og vaskerom, og da er det en del hensyn som må tas, især i fht at vi ikke ønsker flis i gangen. Men nå er det bestilt: Mammut Everest Oak White. Fint og lyst og grått og nøytralt. Akkurat som ønsket. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar