søndag 11. august 2013

Huset tar form :)

Da er snekkerne snart ferdige med 3. byggeperiode, altså har de vært her i 3 enkeltstående uker med fri imellom. De gjør en kjempejobb, og huset tar form raskere enn man skulle tro var mulig! Planen er nå at den siste uken de skal jobbe med huset vårt er uke 38, altså i midten av September. Det er ikke lenge til! Når de reiser hjem førstkommende tirsdag skal alt være klart for rørlegger og elektriker, og neste gang de kommer er det kjøkken, gulv og sluttfinish som skal i boks. 

Og slik ser det ut pr. nå:
Litt må man trå til selv også, selv om det ikke er det helt store oppgavene vi fikser selv:) Søppelbæring derimot, det kan vi klare.
 Bilde tatt tidligere i uka. Nå er alt panel utvendig på plass, dører likeså. Så var det å få noen til å male det da..
 Det er mye som skal innredes, og hele huset skal få en helt annen stil enn det vi har i huset vi bor i dag. Da trengs det inspirasjon. Masse inspirasjon!
 Ja....når mannen reiser på metal-festival må man utnytte tiden godt ;) 
 Garderoberommet tar form. En av de viktigste rommene som skulle inn i det nye huset var garderoberommet mitt, men skyvedør fra soverommet og vegg-i-vegg med badet. 
 Garderoberom på meg, Kino/lyd-rom på Asle. 
 Badet begynner også å få fasongen. Trerammen innerst til høyre blir dusjen vår: En frittstående glassplate med inngang fra begge sider. Begge var enige i at vi ikke ønsker dusjkabinett, og badekar ble nedstemt da det kom for en dag at jeg aldri har badet i badekaret vi har nå. Ikke en eneste gang.
 Ytterdør! Nå kan vi lukke og låse huset vårt :)
 Vinduer ved spisebordet til venstre, verandadør til høyre. 
 Og her blir det kjøkken! Hele veien. 6,5 meter kjøkkenbenk den ene veien, nesten 4 den andre. Og stor kjøkkenøy. Og INGEN overskap. Lykke!
 Verdens fineste sofakrok.
 Kjøkken, kjøkken, kjøkken.
Utsnitt fra verandadør, inn i mellomdelen av huset og videre til soverom/kino. Det blir mye vegg å fylle på stua. Her får vi finne på noe lurt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar