torsdag 12. september 2013

Venter på vegger!

Nå ventes det fælt på at snekkerne skal komme fra Sverige å gjøre mer snekkerarbeid, men det er fortsatt 2,5 uke til de er på plass igjen. Det meste av det elektriske og rørarbeidet er unnagjort, så nå skal veggene kles igjen. Kjøkkenet kommer i morgen tidlig, så da vet vi iallefall at det er levert i god tid før nødvendig. Greit med alt som går i den retningen også :) Nå er det innredningen som står for tur, og butikker, blader, nettsider og blogger tråles for inspirasjon. Å finne den røde tråden uten at det blir for fargerikt/sterilt/tomt/overfylt/sært/safe er en vanskeligere oppgave enn man skulle tro. Men det er ikke annet enn gøy å tråle butikker og vite at man skal fylle et helt hus!:)

 Soveromskroken der en eller annen lekker stol skal få plass..... må bare finne en... :)
 Gangen fra soveromsdøra til verandadøra. 20 meter hus, her skal det løpes kortintervaller ;) Satser på at sprint-track´en på Stamina kan doneres hit.
 Gang. Hvordan innreder man en gang.... 
 Langt vindu i garderoberommet, bittesmå på badet. 
 Kroken som skal bli min lille morgenkaffe-krok. Her skal det stå 2 stoler og et lite, rundt bord, og her vil sola alltid skinne på morgenen. Iallefall når vi har fri :)
Inngangsdør og stuevinduer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar